Over ons

Mr. Paul Beks Bianca Beks-LeussenkampBianca Leussenkamp is de drijvende kracht achter Leussenkamp & Partners Mediation.

Sinds 2008 is Bianca werkzaam als gecertificeerd registermediator, gevestigd in de Achterhoek, echter landelijk opererend. Daarvoor was zij werkzaam in diverse sectoren op het gebied van reorganisatiemanagement. Leven, werken en opleiding maakten haar tot de ervaren mediator die ze nu is. De afgelopen jaren heeft zij haar kennis op het gebied van familiemediation naast zakelijke mediation middels studie vergroot.

MfN registermediatorBianca is een MfN registermediator. MfN registermediators houden hun kennis en vaardigheden op peil door continue bijscholing & verdiepingscursussen, vastgelegd in PE-punten (Permanente Educatie). Zij werken volgens de Gedragsregels MfN en volgens een vast protocol. Sinds 2011 is Leussenkamp & Partners Mediation ook bevoegd om in bepaalde situaties op basis van toevoeging middels de Raad voor Rechtsbijstand voor u te kunnen werken. Leussenkamp & Partners Mediation draagt zorg voor de juridische afwikkeling. Een en ander vindt plaats bij de rechtbank te Zutphen.

Bij Leussenkamp & Partners Mediation hebben of halen we ook aanvullende expertise in huis. Mocht de situatie er om vragen, dan beschikken we over een netwerk van deskundigen waarmee we een samenwerkingsafspraak hebben.

Soms is het nodig de hulp in te schakelen van onze advocaat of notaris als bijvoorbeeld een executoriale titel wenselijk is of rechtsgang volgt.

Mr. Paul Beks, fiscaal jurist, kan in andere gevallen uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij complexe financiƫle, fiscale of juridische situaties.

Neemt u voor aanvullende informatie en tarieven contact met ons op.